Een dubble portie aan plezier

Deze winter was behoorlijk koud in Jeruzalem. We waren dus extra dankbaard dat onze collega’s van ADI Jeruzalem ons en vooral de bewoners echt verwarmde met hun activiteiten en foto’s. En waarom een dubble portie aan plezier? Dit jaar is een schrikkeljaar op de Joodse kalender, er zijn twee maanden “Adar”. En aangezien Poerim (een gezellig soort van uitgebreid Joods verkleedfeest) pas tijdens de tweede Adar-maand wordt gevierd, waren tijdens de eerste Adar-maand al begonnen met festiviteiten! En alhoewel zo’n vervroegde Poerim, “Poerim Katan” (wat letterlijk “klein Poerim” betekent) wordt genoemd, de festiviteiten waren er niet minder om! Een maand lang werden inwoners van ADI Jeruzalem verblijd met veel gedans, verkleedpartijtjes, en veel feestelijk versieringen totdat de festiviteiten culmineerden in het eigenlijke Poerim-feest.

Speciale dank aan de mannen en vrouwen van de “Ha’Umah Fire and Rescue Station” en “Lev HaBira Police Station” voor hun geweldig enthousiaste en toegewijde bijdrage aan de Poerim-vieringen van ADI Jeruzalem!

We need your support!

By donating to ADI Israel, YOU will help us meet our goal to enable each child, regardless of the severity of disability.