Een ecologisch cadeau

ADI Negev – Nahalat Eran’s zorglandbouwproject, gelanceerd in 2021, produceert diverse soorten kool en aardappelen, tomaten, ui, spinazie, andere bladgroenten en meer.

Het project voorziet momenteel o.a. 30 “tuiniers met een beperking” uit de regio van werk en ADI hoopt dit aantal te vergroten middels samenwerking met regionale bedrijven. Op deze manier werkt ADI actief mee aan arbeidsintegratie voor mensen met een beperking.  

De tuiniers werken productief samen met enkele bewoners onder leiding van Chemi Lifshitz; vanaf het moment van zaaien tot het oogsten en al dit gezonds en lekkers belandt uiteindelijk ook op de borden van de bewoners en het personeel. Een lokalere vorm van “van tuin tot bord” bestaat er waarschijnlijk niet!

En een reden waarom onze lokale productie zo goed smaakt is waarschijnlijk de voeding: ADI Negev – Nahalat Eran ontvangt elke paar maanden zeer voedzame compost van een regionaal bedrijf, “Negev Ecologia”, dat het werk van ADI enorm bewondert en zo haar steentje wenst bij te dragen aan het algehele project dat ADI heet.

Enorm bedankt voor dit ecologische cadeau!  

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.