Een nieuwe orthopedische revalidatie-afdeling voor ADI Negev

Blijdschap en trots gisteren bij ADI Negev – ‘Nahalat Eran’. De nieuwe orthopedische revalidatie-afdeling werd geopend. Met deze opening verdubbelt ADI Negev het aantal bedden voor revaliderende patiënten tot 72. Een gigantische prestatie dat invloed zal hebben op heel zuid-Israël.

De patiënten van ADI Negev’s splinternieuwe ziekenhuis krijgen de meest up-to-date behandelingen die het veld te bieden heeft aan de hand van een professioneel en bijzonder toegewijd medisch team. In de loop van het jaar zal het aanbod naar verwachting nog verder groeien met de opening van de afdeling “Geriatrische Revalidatie”.

De nieuwe afdeling wordt toegevoegd aan de recent geopende “Neurologische revalidatie”-afdeling tevens gelokaliseerd in het ziekenhuis, naast een fysiotherapie-instituut, een ergotherapie-instituut, een communicatiekliniek-instituut, een “Paralympisch sportcentrum” en een onderzoeks- en onderwijscentrum dat nauw samenwerkt met de in Be’er Sjeva gevestigde, Ben Gurion Universiteit.

Met de opening van de nieuwe afdelingen wordt het “Kaylee Medical Center for Rehabilitation” het enige medische centrum in de zuidelijke Negevwoestijn dat de subspecialiteiten revalidatie op het gebied van neurologie, orthopedie en revalidatie geriatrie onder één dak zal brengen.

Dr. Yitzhak (Tsaki) Ziv-Ner, directeur van het medisch centrum: “We zijn een stap dichter bij het realiseren van de visie van een revalidatie-medisch centrum in het zuiden [van het land]. De opening van een orthopedische afdeling is belangrijk nieuws voor de bewoners van de Negev. Op de nieuwe afdeling krijgen patiënten professionele en toegewijde zorg. We kijken tevens uit naar de opening van de Geriatrische Revalidatie-afdeling.”

We need your support!

By donating to ADI Israel, YOU will help us meet our goal to enable each child, regardless of the severity of disability.