Een verhuizing naar de Negev

Peter en Gerdien uit Nederland behoorden tot de eerste internationale vrijwilligers bij ADI Negev – ‘Nahalat Eran’ die hun intrek namen in de onlangs voltooide vrijwilligerswoning naast het neuro-orthopedische revalidatieziekenhuis dat momenteel in aanbouw is, aangrenzend aan onze afdeling in de Negev.

Als zodanig waren Peter en Gerdien verheugd om de nieuwe buren Adir en Re’ut te verwelkomen, de eerste studenten die de pas gebouwde studentenresidentie hun thuis zouden gaan noemen. Re’ut, een ergotherapeut van beroep uit de nabijgelegen stad Ofakim en echtgenoot Adir, een aanstaande student biotechnologie aan het nabijgelegen Sapir College, werden gevolgd door Avihu en Tehilla die samen het begin inluidden van een nieuw tijdperk van integratie binnen het dorpscomplex.

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.