Eerbetoon op Israelische Ambassade

Deze week heeft Ambassadeur @NaorGilon oorkonden uitgereikt aan drie vrijwilligsters (Joëlle, Heleen en Debora) die vrijwilligerswerk bij ADI in Israel hebben verricht gedurende de moeilijke COVID-19 periode. Voor Joëlle was het haar tweede periode als vrijwilligster bij ADI-Negev. Ze had al eerder in 2019 drie maanden vrijwilligerswerk gedaan en dat smaakte naar meer. Zo kwam ze in oktober 2019 terug. Heleen en Debora arriveerden beiden in september 2019. De drie zijn op 15 juli gezamenlijk teruggevlogen naar Nederland, na een enorm nuttige bijdrage aan ADI.

De voormalige vrijwilligsters en hun ouders werden toegesproken door de ambassadeur en via een video verbinding door Doron Almog vanuit Israël. Tevens waren vertegenwoordigers van Christenen voor Israel (CvI) aanwezig daar zij een belangrijke rol spelen bij het recruteren van vrijwilligers voor ADI in Nederland. Als teken van waardering deelden CvI een kadopakket uit aan de vrijwilligsters.

Heleen en Debora hebben een video verslag gemaakt van hun werkzaamheden: https://youtube.com/watch?v=L-Kwi_ssToc

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.