Familiedag bij ADI Negev – Nahalat Eran

Leerlingen van de speciale onderwijsschool op de campus van ADI Negev – Nahalat Eran namen met veel enthousiasme deel aan de “Family Day”, officieel gevierd op de laatste dag van de Hebreeuwse maand Shevat als erkenning voor de ‘Jahrzeit’ (gedenkdag) van Henrietta Szold, een Amerikaans-Joodse Zioniste die een grote rol speelde bij de bouw van het Hadassah ziekenhuis in Jeruzalem.

Tijdens deze dag ligt de focus vooral op activiteiten in speciale klaslokalen en interactieve computeractiviteiten.

En terwijl versierde papieren harten vanaf het plafond, de ruimtes van versiering voorzagen en een sfeer van warmte en genegenheid in de klas brachten, gebruikten kinderen speciaal aangepaste iPads om wenskaarten te maken voor hun ouders en families. Andere leerlingen, inwoners van het revalidatiedorp in de Negev-woestijn, spraken met familieleden via een videogesprek en stuurden en ontvingen glimlachen en virtuele knuffels om de dag te markeren.

De gehele ADI Negev – Nahalat Eran- familie, bestaande uit een diverse hechte groep van personeel, bewoners en vrijwilligers – wenst iedereen een fijne familiedag, vol liefde, zorgzaamheid en kwaliteitstijd met geliefden.

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.