FAMILY7 IN ACTIE VOOR GEHANDICAPTE KINDEREN IN ISRAËL

In de rolstoel zit Sara. Als klein meisje was ze een kleine, huilerige peuter, heel bang en op haar hoede. Ze heeft een ernstige hersenverlamming. In eerste instantie sprak Sara niet. Ze bewoog alleen een beetje met haar handen als ze iets probeerde te zeggen. Toen kwam ze terecht bij ADI, een Israëlische organisatie die zich inzet voor gehandicapte kinderen. De medewerkers leerden haar met veel geduld wat gebaren aan, waardoor ze zichzelf leerde uiten. Toen ze vijf jaar oud was, sprak Sara haar eerste woordje. Nu is ze tien jaar. Ze is zelfstandig in haar communicatie, ze roept wie ze wil en kan vragen wat ze wil. Sara is nu een spontaan meisje geworden vol levensvreugde!

Als filmteam maakten we bij ADI kennis met het leven in haar meest kwetsbare vorm: kinderen met ernstige fysieke en geestelijke handicaps. Kinderen zoals Sara, die naar de maatstaven van de wereld volkomen waardeloos zijn. Kinderen van wie sommige mensen vinden dat ze niet geboren hadden moeten worden. Maar in de ogen van God zijn deze kinderen zó waardevol, zó dierbaar.

De Israëlische overheid betaalt een gedeelte van de kosten, maar ADI kan haar werk absoluut niet doen zonder extra steun van vrienden. Zonder hulp zou Sara nog steeds een ongelukkig en in zichzelf gekeerd meisje zijn, en met haar vele andere kinderen met een ernstige beperking. Binnenkort bouwt ADI een nieuwe afdeling, zodat ze nog meer van deze bijzondere kinderen kunnen helpen. Maar daarvoor is geld nodig. Helpt u mee? Draagt u uw steentje bij, om de meest kwetsbare kinderen van Israël een gelukkige toekomst te geven?

Hartelijk dank voor uw gift,
Dolf van de Vegte, directeur Family7

U kunt de beveiligde Idealfunctie gebruiken op deze pagina of stort uw gift op:
Stichting ETV
Bankrekening: NL47 RABO 0394022521
Stichting Evangelical Television Europe
Apeldoorn. O.V.V. ADI

Bron: https://www.family7.nl/ADI

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.