Fiets mee met “Tour de ADI 2023”!

Een jaar is voorbij gevlogen en het is alweer tijd voor een 2023-versie van “Tour de ADI”, Stichting ADI Israël’s jaarlijkse fietstocht in Nederland.

Vorig jaar hebben we met een enthousiaste groep van 55 fietsers een mooie route van circa 44 km afgelegd in de omgeving Nijkerk. Start- en eindpunt: het Israël Productencentrum (IPC) in Nijkerk met daar tussenin verschillende punten van interesse. We bezochten vorig jaar onder andere de Amersfoortse synagoge en genoten van een Israëlische lunch in Barneveld.

Foto’s: Riekelt Pasterkamp

Ook dit jaar -op woensdag 23 augustus– gaan we weer sportief de hort op: dit keer vertrekken we vanaf het IPC richtingom richting Putten. We zullen genieten van de mooie omgeving met een koffiestop, een kort programma en wat lekkers. Vervolgens fietsen we door voor weer een smakelijke Israëlische lunch in Barneveld.

En eveneens als vorig jaar hebben we een een goed doel gekozen om te ondersteunen middels een deelnemersbijdrage van 50 EUR p.p.:

“Bij ADI genieten al haar bewoners middels geïndividualiseerde programma’s, speciaal onderwijs van hoge kwaliteit. Om dit niveau te behouden, dienen onze kinderen te zijn voorzien van de meest ideale zitgelegenheden gedurende de lessen.

We sluiten het programma af op het IPC waar u de elegante winkel met Israëlische producten en een tentoonstelling kunt bezoeken. Natuurlijk staat er tevens een kopje koffie voor u klaar.

Om meer te lezen over het project en om u aan te melden (verplicht) voor het evenement, klik hier.

We kijken uit naar uw komst, of: bedankt voor uw ondersteuning vanaf een afstand!
Elke donatie helpt ons de kinderen van ADI te helpen. U kunt gemakkelijk doneren: online of middels een bankoverdracht. Gelieve “Tour de ADI” te vermelden. Enorm bedankt!


*de onkosten van de lunch, versnaperingen, etc. worden door een genereuze sponsor gesponsord. Alle opbrengsten gaan direct naar het gekozen doel.

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.