Fietsen voor ADI

Gerinda Spek en Nelleke Roubos hebben een actieve herfst voor de boeg! De vrijwilligsters in spé zijn op een sportieve manier bezig om ADI bekend te maken bij het publiek en hopen middels een gesponsorde fietstocht van 100 km voldoende sponsors te vinden om orthopedische bedden te financiëren voor ADI!

Dit is wat zij zelf schreven over hun geweldige initiatief:

Ger en Nel naar Israël

Hoihoi,

Ja dit zijn wij, Gerinda Spek en Nelleke Roubos.

Wij hopen D.V. september 2020 twee maanden vrijwilligerswerk te verlenen voor Stichting ADI. En hier willen we niet met lege handen aankomen.

Wij gaan 100 kilometer fietsen voor Stichting ADI, het zou fantastisch zijn als u ook een sportieve of financiële bijdrage wilt leveren! Het geld dat we ophalen wordt besteed aan gehandicapte mensen die het nodig hebben. Ook 100 km meefietsen? Mail ons voor meer informatie!  [email protected]. Opgeven kan tot 06-06-2020.

Help je mee om ons doel te bereiken?

Nieuwe bedden!

Via Stichting ADI hebben wij te horen gekregen dat er op dit moment dringend behoefte is naar nieuwe bedden! Daarom zetten wij ons in om geld op te halen voor de bedden (€2500,- per stuk) in plaats van een rolstoelschommel, wat eerst het doel was. Helpt u ons mee?

Liefs Gerinda en NellekeWenst u ADI ook te ondersteunen middels een donatie? Dat kan via deze website. Hartelijk bedankt en succes!  

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.