Hervormd Strijen in Actie

Zaterdag 14 september was de gemeentedag van de Hervormde Gemeente Strijen. Er was een goede opkomst, er werden liederen gezonden en Ds. Doorneweerd leidde het jaarthema “verbondenheid” in, als start van het nieuwe gemeenteseizoen.

Ook werd er nog even teruggeblikt op het vorige seizoen in de vorm van het bekend maken van de opbrengst van het gemeenteproject 2018-2019. Dit project stond in het teken van ADI in Israël. Er zijn allerlei acties ondernomen om geld op te halen voor ADI, zoals “All you can eat Friet-met-Piet” rond Sinterklaas, een Italiaanse avond, ontbijtservice op Koningsdag, een aantal bijzondere collectes etc.

Als ADI zijn we blij verrast met deze enorme inzet en het bij elkaar gespaarde bedrag van bijna 10,000 Euro! Dank jullie wel Hervormde Gemeente Strijen voor deze blijk van jullie verbondenheid met Israël!

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.