Hulde aan de verpleging

ADI sloot zich ook dit jaar weer aan bij ziekenhuizen, medische centra, revalidatiecentra en scholen over de hele wereld om internationale ‘Dag van de verpleging’ te vieren en een enorm ‘dankjulliewel’ uit te roepen naar ons toegewijde team van verpleegkundigen in Jeruzalem en de Negev.

De 77 verpleegkundigen van het personeel bij ADI, 47 verpleegkundigen bij ADI Negev – Nahalat Eran en 30 in ADI Jeruzalem, bieden rond de klok ondersteuning, medische zorg en liefde aan bewoners en studenten, elke dag van het jaar met de grootst mogelijke professionaliteit, oneindig geduld en veel glimlachen.

De internationale ‘Dag van de Verpleging’ wordt sinds 1965, elk jaar gevierd op 12 mei, de verjaardag van de geboorte van Florence Nightingale (1820 – 1910), de befaamde Britse ‘moeder van de moderne verpleging’ en is onze gelegenheid om onze voortdurende dankbaarheid en waardering uit te drukken voor onze verpleegsters voor hun buitengewone toewijding en de bijdrage die zij leveren aan de gehandicaptenzorg in Israël.

Dank jullie, verpleegsters. We zouden het niet zonder jou kunnen!

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.