Informatieavond over vrijwilligerswerk bij ADI

3 mei van 19:30 – 21:00 |

Vrijwilligerswerk doen in Israël is een prachtige manier om de Israëlische bevolking tot steun te zijn. U leert mensen kennen en ziet iets van het land. ADI is een organisatie die zorg geeft aan meervoudig gehandicapten. Dit gebeurt ook steeds meer met (Nederlandse) vrijwilligers. Mensen die bij ADI vrijwilligerswerk hebben gedaan zijn allemaal buitengewoon enthousiast.

Op dinsdag 3 mei verzorgen Shraga Evers en Simon Weststeijn van ADI een informatieavond in Nijkerk over vrijwilligerswerk bij ADI. Wat komt daar zoal bij kijken? Wat wordt er van je verwacht? Wat wordt er allemaal voor je geregeld?

Dus overweegt u vrijwilligerswerk te gaan doen in Israël? Meld u dan aan voor de informatiebijeenkomst. Mail naar bijeenkomst@christenenvoorisrael.nl en kom op 3 mei vanaf 19.30 uur naar het Israëlcentrum voor meer informatie. Uiteraard kunt u al uw vragen stellen. Koffie en thee staan klaar!

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.