Informatiebijeenkomst ADI Negev

Dinsdagavond 31 januari 2017 houdt de gemeente Urk een informatiebijeenkomst over de mogelijkheden met betrekking tot vrijwilligerswerk en stage bij ADI Negev in Israël. Deze avond wordt in het gemeentehuis gehouden. Het doel van deze bijeenkomst is om belangstellenden te informeren.

Tijdens deze avond zal Jannet Pasterkamp een presentatie geven over haar verblijf in ADI Negev. Zij heeft daar een aantal weken vrijwilligerswerk gedaan. Er is tijdens deze avond voldoende tijd voor het stellen van vragen en/of een persoonlijk gesprek.

De informatiebijeenkomst wordt gehouden in de kantine van het gemeentehuis en begint om 19.30 uur, de zaal is open om 19.00 uur. Het is ook mogelijk om je op de informatieavond in te schrijven. Heb je vooraf al vragen, dan kun je contact opnemen met Janneke Pasterkamp, tel. 0527-689868. Opgeven voor deze bijeenkomst is om organisatorische redenen verplicht. Dat kan tot 28 januari via de e-mail naar j.westerink@urk.nl.

Bron: http://www.urk.nl/portal/nieuws_42087/item/informatiebijeenkomst-ADI-negev_86911.html

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.