Informatiebijeenkomst vrijwilligerswerk ADI Negev

Urk

Maandag 9 mei 2016 houdt de gemeente Urk samen met ADI Negev een informatiebijeenkomst in het gemeentehuis. Het doel van deze bijeenkomst is belangstellenden te informeren over een stageplek of vrijwilligerswerk bij ADI Negev.

Tijdens deze avond zal Jacomien van Urk een presentatie geven over haar verblijf in ADI Negev. Jacomien is de eerste Urker vrijwilliger bij ADI Negev en is inmiddels weer terug op Urk. Er is tijdens deze avond voldoende tijd voor het stellen van vragen en/of een persoonlijk gesprek. Simon Weststeijn, de Nederlandse begeleider van ADI, is ook aanwezig.

De informatiebijeenkomst wordt gehouden in de kantine van het gemeentehuis en begint om 19.30 uur, de zaal is open om 19.00 uur. Het is ook mogelijk om je op de informatieavond in te schrijven. Opgeven is om organisatorische redenen verplicht. Dat kan via een mail naar j.pasterkamp@urk.nl.

Bron: http://www.urk.nl/portal/nieuws_42087/item/informatiebijeenkomst-vrijwilligerswerk-ADI-negev_86911.html

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.