Ingebruikname van de Negev’s eerste rehab-ziekenhuis!

Ontroerd, blij en vooral ook trots: dat is waarschijnlijk wat veel van ADI Negev – Nahalat Eran’s personeel recent voelde. Met de opening van het eerste rehabilitatieve ziekenhuis in zuid-Israël niet lang geleden, is de ingebruikname en het welkom heten van de eerste patiënten, net zo speciaal. Het markeert een historische stap op het gebied van de gehandicaptenzorg in Israël.

In de woorden van generaal-majoor. (Res.) Doron Almog, voorzitter en oprichter van ‘ADI Negev – Nahalat Eran’: “De opening van de eerste afdeling in het ‘Harvey and Gloria Kaylie Medical Center’ is een emotioneel en historisch moment. Een droom die uitkomt. Het is een dag waarop we [bij ADI Israël] onze belofte hernieuwen om liefde en de best professionele zorg te voorzien […] aan degenen die kwetsbaar, gewond of gehandicapt zijn. Het is een dag waarop ik mijn broer Eran en mijn zoon Eran voor me kan zien staan ​​en vragen om “Tikkun Olam” (“reparatie van de wereld”); om te zorgen voor de speciale zielen die niet voor zichzelf kunnen zorgen […].” Doron voegde woorden van bewondering toe jegens het personeel dat “[…] dag en nacht werkt met grenzeloze liefde en professionaliteit, geleid door Dr. Itzhik Siev-Ner.”

De 84-jarige Leon Karo, geboren in Be’er Sjeva, was een van de eerste patiënten die op de nieuwe afdeling werd opgenomen. “Ik wil alle geweldige medewerkers van ‘ADI Negev – Nahalat Eran’ bedanken die zulk heilig werk doen […]. Dit is een historische dag voor ons allemaal.”

ADI spreekt de hoop uit dat het ziekenhuis niet alleen zal voorzien in de medische behoeften van regionale bevolking, het hoopt ook te fungeren als werkvoorziener en als centrum van innovatie en onderzoek. ‘Hatzlacha’ gewenst; veel succes!

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.