Ishay Ribo op bezoek bij ADI Jeruzalem

Vorige week werd ADI Jeruzalem vereerd met een bezoek van de razend populaire Israëlische zanger, Ishay Ribo. Het mini-concert dat hij aan de kinderen gaf was zo oprecht en authentiek als bekend uit de muziek van Ishay.

Tijdens een rondleiding van de faciliteit ontmoette hij een aantal bewoners en leerde hij over hun beperkingen. Ishay woonde zelfs een therapiesessie bij. Na afloop kon hij niet anders dan zijn gitaar tevoorschijn halen en spontaan een klein concert geven, tot groot genoegen van personeel en de bewoners!

Op een bijzonder ontroerend moment bracht Refael, een non-verbale inwoner van ADI Jeruzalem, die communiceert met het zogenaamde ‘eye-tracking’-systeem, een zeer persoonlijke dankbetuiging over: hij had heel de dag naar Ishay’s bezoek uitgekeken. Ook communiceerde hij hoeveel hij wel niet van het concert genoot.

Het klappen, meezingen en dansen door de ADI-studenten bevestigde opnieuw dat de taal van muziek alle grenzen overschrijdt en het hart direct raakt.

Ishay Ribo, nogmaals enorm bedankt voor je geweldige initiatief om een bezoek te brengen. Wij wensen bij ADI dat je muziek het licht van geloof en geluk zal laten schijnen in de harten van alle mensen.

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.