Israël’s vlag op het dak van ADI

Yom HaAtzmaut

ADI Jeruzalem heeft een stempel gedrukt op Israël’s Onafhankelijkheidsviering door de grootste menselijke vlag van het land te vervaardigen.

De blauw-witte banner, bij elkaar gehouden door ADI’s bewoners, personeel en vrijwilligers, omvatte op ingenieuze wijze de lichtblauwe ‘COVID-uitrusting’ die nog steeds in ADI-centra wordt gebruikt, om de bekende symbolen van de Israëlische vlag na te bootsen: twee blauwe stroken met in het midden de ‘Magen David’, de davidster.

Verdere vieringen van Onafhankelijkheidsdag in ADI Jeruzalem omvatten een creatieve taartversierwedstrijd waarin bewoners letterlijk de kers op de taart plaatsten om aan Onafhankelijkheidsdag gerelateerde toppings te produceren en een heerlijk uitje naar een lokaal, toegankelijk park voor een gezamenlijke viering van de feestdag en de tijdige versoepeling van openbare coronabeperkingen.

Inwoners van ADI Negev – Nahalat Eran gingen ook naar buiten om te vieren, genietend van de mooie dag terwijl ze de paden en grasvelden van het zuidelijke revalidatiedorp vulden, met vlaggen zwaaiend en genietend van de muziek en zang. Onafhankelijkheid – individueel, persoonlijk of nationaal, staat hoog in het vaandel bij ADI en is altijd een reden om te vieren.

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.