ISREALITY OP BEZOEK BIJ JULIA IN ISRAËL!

Blogheader Julia

Maandagmorgen half negen, een grote groep enthousiaste jongeren komt het gebouw van ADIin Jeruzalem binnengewandeld. De Nederlandse jongeren die deelnemen aan de Isrealityreis naar Israël brengen een bezoek aan ADI en krijgen een kijkje in het zorgnetwerk.

Ik neem de groep in mij op en zie dat de jongeren aandachtig luisteren naar hetgeen er wordt verteld. De positieve en geïnteresseerde houding van de jongeren doet mij goed en maakt het makkelijker om hen een beetje mee te nemen in de wereld van ADI.

ADI: een warm en liefdevol huis voor kinderen en jongvolwassenen met een beperking. Een huis waar elk individu op hetzelfde niveau liefde en respect verdient en de mogelijkheid krijgt om te ontwikkelen tot het volle potentieel. Kwaliteit van leven ongeacht de conditie en achtergrond van het kind.

Ik had het voorrecht om samen met twee anderen de Isrealitygroep rond te leiden. Tijdens de rondleiding raakte ik in gesprek met een aantal jongeren. Sommigen waren nog nooit in Israël geweest; anderen al wel. Maar voor allemaal bracht deze reis een stuk verdieping.

Zo vertelde een van de jongeren: ‘Je doet dingen die je zelf niet zo snel doet als je op vakantie gaat naar Israël. We bezoeken bijzondere plekken, zoals ADI, en hebben bijzondere gesprekken die je aan het denken zetten. Ook doen we enkele uren vrijwilligerswerk waardoor we in contact komen met de bewoners. Op deze manier beleven we Israël op een andere manier dan we normaal zouden doen. Ik leer de andere jongeren steeds beter kennen en maak nieuwe vriendschappen.’

Kortom, een unieke beleving van het land en een perfecte manier om andere jongeren te leren kennen!

De jongerengroep voor het gebouw van ADI in Jeruzalem!

Bron: https://christenenvoorisrael.nl/isreality/isreality-op-bezoek-bij-julia-in-israel/

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.