“Jeruzalemdag” vieren bij ADI

Meer dan een vleugje Jeruzalem werd gevoeld toen de inwoners van “ADI Negev – Nahalat Eran” Jeruzalemdag vierden. Ter ere van deze feestelijke dag die dit jaar op vrijdag 19 mei werd gevierd, brachten de “nationale dienst”-meiden en jongens, de bezienswaardigheden en geluiden van de Heilige stad naar het zuiden van het land.

Tijdens de viering van het 56e jaar sinds de hereniging van Jeruzalem konden de bewoners een afbeelding van de “Westelijke Muur” aanraken, groenten en fruit proeven van de beroemde “Mahane Yehuda”-markt en de bloemen en bomen ruiken in de prachtige “Botanische Tuin” van de stad.

De herdenkingsvieringen van “ADI Jerusalem” namen dit jaar een iets andere wending omdat verkeers- en vervoersproblemen in heel de stad bewoners en studenten ervan weerhielden de viering ter plaatse bij te wonen. Toen ze op de hoogte werden gebracht van de last-minute wijziging van de plannen, gebruikten de gemeenschapswerkers van ADI in Jeruzalem hun creatieve talenten om het dakterras van het centrum te versieren met vlaggen, ballonnen en meer, en vulden ze de middag voor de kinderen met een scala aan activiteiten die de feestelijke sfeer van deze dag weerspiegelde.

“Jom Yerushalayim Sameach!” Een gelukkige Jeruzalemdag!

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.