Kersverse (en jongste) minister bezoekt ADI

De minister van Ontwikkeling van de Negev en Galilea en “Nationale Projecten”, Yitzhak Wasserlauf bezocht vandaag het rehabilitatiedorp ADI Negev – “Nachalat Eran” waar hij een uitgebreide rondleiding kreeg. Hij bezocht onder andere het eerst revalidatieziekenhuis in het zuiden van het land en een kleuterschool voor kinderen die complexe verpleegkundige ondersteuning nodig hebben.

Ook vond er een ontmoeting plaats met de leden van het “Tuiniers zonder grenzen”-project dat mensen met een handicap en mensen in revalidatieprocessen helpt te integreren binnen de Israëlische samenleving en de arbeidsmarkt en specifiek binnen de landbouwsector. De minister was erg onder de indruk van de persoonlijke verhalen die enkelen van de tuiniers met hem deelde.

Directeur Avi Wortzman uitte zijn blijdschap over het feit dat de minister, verantwoordelijk voor o.a. de Negev-portefeuille, ervoor koos om zo vroeg in zijn ambtstermijn ADI Negev – “Nahalat Eran” te bezoeken en ziet uit naar samenwerking met het ministerie.

Aan het einde van de rondleiding schreef minister Wasserleuf in het gastenboek:

“Ik keek er erg naar uit om deze plek te bezoeken. Ik ben onder indruk van de activiteiten die zich hier plaatsevinden. De verhalen van de mensen die ik vandaag ontmoet heb, versterken mijn geloof. Ik wil graag partner zijn in het uitbreiden van de aangeboden activiteiten hier en assisteren bij het implementeren van toekomstige plannen.”

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.