Met liefde uit Bogotá

Bij ‘Colombia’ denken we wellicht als eerst aan goede kwaliteit koffie en hoogstwaarschijnlijk niet aan ‘Colombiaanse Joden’.

Maar vorige week verwelkomde ADI Negev – Nahalat Eran echter twee van haar leden tijdens een informeel bezoek.

Isaac en Sarah Guberek, leden van de kleine Joodse gemeenschap (á 3,500) in de Colombiaanse hoofdstad Bogotá, hoorden via Alice Jamri -tevens een van oorsprong Colombiaanse- werkzaam bij het ‘United Israel Appeal’ over het werk van ADI en het stel Guberek wilden een bezoek aan ADI niet overslaan.  

Isaac en Sarah ondersteunen meerdere projecten met een focus op kinderen en muziektherapie, in Colombia en in Israël en na het warme en gezellige bezoek waar de kinderopvang, het hydrotherapeutische zwembad, de safari, paardentherapie de zorgboerderij en andere plekken werden aangedaan, besloten zij ook ADI in hun hart te sluiten.

Zij waren vooral onder de indruk van de wijze waarop ADI haar bewoners ziet: als volledige individuen met potentieel en deel van een grote en warme familie. “De beste business is die, die door het hart wordt geleid”, voegde Isaac er tijdens het bezoek aan toe.

‘Le’chajiem’ op onze vriendschap en toekomstige samenwerking! En welkom bij de ADI-familie!

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.