Minister van Communicatie bezoekt ADI Negev

ADI Negev – ‘Nahalat Eran’ werd dinsdag met een bezoek vereerd door de minister van Communicatie, Yoaz Hendel en zijn adviseurs. Enkele maanden geleden, in november, bezocht de minister de afdeling in Jeruzalem al. Wat overeen kwam tussen beide bezoeken was de positieve indruk die de minister en zijn collega’s opdeden. Het gezelschap ontmoette bezoekende patiënten, bewoners, vrijwilligers en het personeel van het dorp.

Tijdens de rondleiding, die werd begeleid door ADI Negev – Nahalat Eran-oprichter Doron Almog en de directeur van het dorp Avi Wortzman, werden plannen gepresenteerd aan de minister en zijn adviseurs om het dorp te ontwikkelen, inclusief de voltooiing van het eerste revalidatieziekenhuis in het zuiden van Israël. Tijdens de rondleiding werden onderzoekslaboratoria aangedaan, werd informatie gegeven over de verschillende behandelingsmethoden die worden toegepast in het dorp, waaronder hydro- en dierentherapie en dagbehandelingen.

Minister van Communicatie, Yoaz Handel: “Ik had het voorrecht om een ​​plaats van vriendelijkheid, vrijgevigheid en vooral groei te bezoeken. Het geloven in de mogelijkheden van de mens is waardevol en het Israëlische volk is je deze belangrijke les verschuldigd. Ik spreek de wens uit dat we gezamenlijk, licht blijven werpen op de wereld.”

De directeur van het revalidatiedorp, Avi Wortzman: “We waren verheugd de minister van Communicatie, Yoaz Hendel, te mogen ontvangen in het revalidatiedorp ADI Negev – Nahalat Eran. We waarderen de bereidheid van de minister om actie te ondernemen ten behoeve van het dorp en ten behoeve van onze bewoners, patiënten, bewoners van het zuiden en de gehele Negev. De steun van de minister is voor ons zowel op persoonlijk als op maatschappelijk vlak belangrijk. Met de hulp van de minister zullen we in staat zijn om het gezegende werk voort te zetten en de beste zorg te kunnen blijven bieden aan mensen met een handicap en tegelijkertijd hun integratie in de Israëlische samenleving te bevorderen.”

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.