Muzikale Françaises op bezoek bij ADI

Bewoners, studenten en medewerkers van ADI werden vanochtend getrakteerd op een uitzonderlijk concert gegeven door de vrijwilligersorganisatie ‘Jeunes Engagés pour le Monde’ (Jongeren toegewijd aan de wereld), een organisatie dat vrijwilligerswerk doet voor o.a. mensen met een beperking en ouderen.

Een groep van 17 gezellige meiden dat Israël bezocht voor 10 dagen en ADI vond na een online-zoektocht, was vastberaden ook voor onze bewoners een breed assortiment aan liedjes voor te dragen. Van Franse klassiekers tot moderne popmuziek en zelfs een liedje in het Hebreeuws, ‘Sjalom Aleichem’, alles werd met veel enthousiasme gedeeld met de bewoners en het personeel van ADI Jerusalem.

Als afsluiter zongen de dames nog een lied ter ere van het ADI-personeel. Het benadrukte hoe belangrijk het wel niet is om, ondanks dat het niet de meest eenvoudige baan is, te beseffen wat voor geweldige invloed het heeft op hen die worden verzorgd. “Met werk zoals dit, maak je de wereld elke dag een stukje beter.”

Meiden, enorm bedankt voor jullie schitterende zang en vooral ook voor de geweldige energie die jullie hebben meegebracht!

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.