Nederlandse Ambassadeur in Israël op bezoek bij ADI Jeruzalem

Vandaag bracht de Nederlandse Ambassadeur in Israël, Dhr. Gilles Beschoor Plug een werkbezoek aan de vestiging van ADI in Jeruzalem. Hij werd vergezeld door Mw. Roos Frederikse (Medewerkster Politieke Afdeling van de Ambassade) en Mw. Eva van de Kimmenade (Stagaire van de Politieke Afdeling van de Ambassade).

De delegatie ontving een rondleiding door de directrice van ADI Jeruzalem, Mw. Shlomit Grayevsky en andere mederwerkers van ADI. Tijdens de rondleiding werd ook kennisgemaakt met twee Nederlandse vrijwilligers bij ADI Jeruzalem. Daarna was er een tijd van vragen en uitwisseling.

Hij was diep geraakt door de interacties tussen de kinderen en het personeel, en merkte op dat ADI “een prachtige instelling is die hoop – een kostbaar goed – biedt aan een kwetsbare groep door middel van een betrokken staff.” De ambassadeur zal het nieuws verspreiden aan anderen uit Nederland en hen aanbevelen dat zij een bezoek aan ADI inpassen in hun reisschema’s.

Al met al een geslaagd bezoek.

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.