Noch regen, noch kou. . . niets houdt de ADI-marathonvloot tegen!

ADI Fleet-lopers trotseerden de regen, wind en kou om ADI te vertegenwoordigen op de 11e jaarlijkse marathon van Jeruzalem op vrijdag 25 maart.

Gekleed in hun felgroene ADI-shirts namen een aantal van de 70 leden van de ADI-vloot deel aan allevier de marathonafstanden – de 5K, 10K, halve en hele marathon – en benadrukten het belang van inclusie van mensen met een handicap en hun aandacht voor gelijkheid.

De sfeer en motivatie kregen een boost met een pastaparty aan de vooravond van de marathon in ADI Jeruzalem. Een speciaal gevoel van kameraadschap bond de deelnemers en hielp de deelnemers sterk en warm te blijven in het aangezicht van de uitdagende sportieve uitdaging in de regen van de volgende dag.

Shaindel Lieblich: “Bedankt dat je me de kans hebt gegeven om de Marathon van Jeruzalem te lopen voor deze ongelooflijke organisatie! Het was echt een once-in-a-lifetime ervaring en ik ben zo blij dat ik deel mocht uitmaken van het ADI-team!” Niemand kan tippen aan de lopers in onze ADI-vloot die niet alleen namens de ADI-bewoners in de regen en de kou renden, maar ons ook bedankten om er deel van uit te maken.

De marathon werd uiteindelijk gewonnen door de 31-jarige vluchtelinge uit Oekraïne, Valentyna Veretska.

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.