Onder constructie: nieuw kindercentrum voor ADI Negev – Nahalat Eran

ADI Negev – Nahalat Eran werkt samen met de ‘Merhavim Regional Council’ en ‘Jewish National Fund – USA’ om een modern kindercentrum te realizeren dat vroegtijdige detectie van cognitieve handicaps zal bieden, evenals educatieve, ontwikkelings- en revalidatiediensten voor kinderen tijdens hun primaire vormende jaren.

Het nieuwe kindercentrum van ADI Negev zal zuid-Israël’s grootste op kinderen gerichte educatieve complex zijn en het centrum zal middens moderne en innovatieve technologie als model fungeren voor de programmering van dagopvang voor revalidatie en centra voor kinderontwikkeling in het hele land.

Het centrum zal een scala aan therapieën en professionele begeleiding bieden aan de bevolking in het zuiden van het land die momenteel nog achterloopt, wat betreft beschikbare medische voorzieningen, in vergelijking met het centrum van het land.

Het centrum zal tevens een van ADI’s doelstellingen verwezenlijken: de integratie van diverse populaties in Israël. Dit zal worden bewerkstelligd middels het integreren van kinderen met en zonder speciale behoeften.

Bij ADI bouwen we aan een gezamenlijke, inclusieve toekomst.

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.