Onderdeel van de samenleving

De hele maand april voert Family7 actie voor ADI. Op vier zaterdagavonden wordt er een programma over ADI uitgezonden. Dit is de derde uitzending van zaterdag 15 april.

Dolf en Sara reizen af naar de Negev-Woestijn. Hier mogen veroordeelden uit de nabijgelegen gevangenis de bewoners van ADI helpen. En dat levert bijzondere situaties op. ADI vindt niet alleen hulpverlening aan de kinderen belangrijk, maar ook acceptatie door de Israëlische samenleving. Helaas rust er veel stigma op het hebben van een gehandicapt kind, in sommige bevolkingsgroepen is het zelfs een schande. ADI vindt dat je de moraal van je samenleving moet afmeten aan de zorg voor de zwakste schakel.

Er moeten nog veel meer kinderen worden geholpen. Teveel kinderen staan op de wachtlijst, terwijl ze dringen hulp nodig hebben. Daarom is er een nieuwe afdeling nodig bij het gebouw van ADI. En om dit gebouw neer te zetten is nog veel geld nodig. Helpt u ook mee?

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.