Persoonlijke investering en liefde maken het verschil

De kwaliteit van de zorg die onze ADI-bewoners en leerlingen van het speciaal onderwijs ontvangen middels hun leraren, therapeuten, artsen, verpleegkundigen en vrijwilligers is ongekend. Dankzij onze toegewijde medewerkers gedijt elk lid van onze ADI-familie en bereiken zij hun grootste potentieel! Penina Hirschfield, een spraak- en taalpatholoog, bij ADI Jerusalem spreekt over de voordelen van de geïndividualiseerde groeiplannen en de gespecialiseerde diensten die onze ADI-bewoners en leerlingen van het speciaal onderwijs ontvangen:

“Er was een student met wie ik werkte die een zeer complex syndroom had. Hij was al een jaar bij ADI en hij kon niet communiceren, liep niet en had regelmatig driftbuien waarbij hij ontroostbaar werd en zijn ouders waren radeloos. Samen met zijn leraar, de fysiotherapeut en de ergotherapeut heb ik veel bijeenkomsten over dit specifieke kind bijgewoond om te bepalen hoe ik hem het beste kan ondersteunen. Als team hebben we een aantal strategieën kunnen bedenken. Omdat we een consistent persoonlijk behandelplan voor hem hebben ontworpen dat werd geïmplementeerd door elk personeelslid dat met hem samenwerkte, konden we drastische verbeteringen zien. Tegen het midden van het jaar waren zijn driftbuien afgenomen, stond hij zelfstandig en begon hij consequent een paar tekens te gebruiken. Tegen het einde van het jaar liep hij, sprak hij meer dan 20 woorden en in zinnen van twee woorden! Bij ADI geloven we echt dat de beste manier om kinderen te helpen hun maximale potentieel te bereiken, is door samen te werken als een team om hen geïndividualiseerde zorg te bieden.”

We need your support!

By donating to ADI Israel, YOU will help us meet our goal to enable each child, regardless of the severity of disability.