Pesach-voorbereiding te midden van pandemie

Terwijl het coronavirus onze wereld op zijn kop heeft gezet, gaat de tijd verder, en het feit blijft dat het over minder dan een week al Pesach is! Naast het zich houden aan de strengste sterilisatiestandaarden en het geven van de beste zorg aan onze bewoners, hebben onze toegewijde medewerkers en vrijwilligers ook geweldige activiteiten ontplooid om de bewoners kalm en gelukkig te houden terwijl ze hen voorbereiden op het aanstaande feest.

Tijdens de dagelijkse groepsbijeenkomst, nu in veel kleinere groepen en met minstens 2 meter tussen elke rolstoel, zingen de bewoners Pesachliederen en leren ze de volgorde van de Pesach Seder. De kleine groepen werken ook aan kunst- en handwerkprojecten die de elementen van de Seder-schotel en de feestelijke terugkeer van de lente benadrukken.

Het leven is tegenwoordig allesbehalve standaard, maar we werken er hard aan om onze bewoners een gevoel van normaliteit en routine te geven en hen de gelegenheid te bieden om te genieten van de bijzonderheden van dit seizoen!

We need your support!

By donating to ADI Israel, YOU will help us meet our goal to enable each child, regardless of the severity of disability.