Politieagenten rennen voor ADI

Voor het derde achtereenvolgende jaar, zullen vrijwilligers van de Jeruzalem afdeling van de Politie meelopen met de Jerusalem Marathon samen met kinderen van ADI Jeruzalem. Dit inspirerende project heeft de harten van velen van over de hele wereld veroverd. De meest recente fan is Roni Alsheikh. Deze chef van de Israëlische politie was zo onder de indruk van het vrijwilligerswerk van zijn officieren dat hij langskwam om getuige te zijn van één van de laatste trainingen voorafgaand aan de dag van de race.

Na het bezoek sprak hij zijn vreugde over dit project uit: “Dit initiatief met ADI is geweldig. Onze rol als politieagenten is tweeledig: om te dienen en te beschermen. Het is voor ons belangrijk om te onthouden dat we hier zijn om de burgers te dienen en niet alleen ons bezig te houden met criminelen. Het is onze verantwoordelijkheid om diensten te verlenen aan burgers op straat, maar ook op zoek gaan naar mogelijkheden om wat terug te geven aan de gemeenschap. Als politieagenten, is het onze taak om modelburgers te zijn om de zwaksten in de samenleving bij te staan. Werken met ADI is het ideale project voor mijn agenten, in dat het helpt hen eraan te herinneren wie ze zijn als mens en waarom zij politieagenten werden in de eerste plaats. “

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.