Populair houten speelgoed

Eerder schreven we al over de geweldige donatie vanuit Nederland.

Dozen vol aan handgemaakt, houten speelgoed arriveerde afgelopen maart bij ADI Jeruzalem. Het grootste deel van het speelgoed werd gelijk in gebruik genomen. En met wat een enthousiasme! Bewoners en medewerkers genieten enorm van het speelgoed dat van hoge kwaliteit is.

Onlangs werden, na de nodige aanpassingen van klaslokalen, ook het speelgoed dat aan de muren van de diverse klasjes is bevestigd, in gebruik genomen. Het speelgoed bevordert zintuigelijke activiteiten en versterkt de cognitieve mogelijkheden van de bewoners, jong en oud.

Bij ADI Jeruzalem zijn we de makers van dit geweldige speelgoed, Piet en Trudy van der Vlist uit het Overijsselse Steenwijk, enorm dankbaar. Namens de bewoners en het personeel, ‘toda raba’, hartelijk bedankt!

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.