Project van de maand juli

Met behulp van speciaal voor dit doel ontwikkelde software gebruiken kinderen die niet kunnen praten een iPad om zorgverleners alles duidelijk te maken wat ze nodig hebben: wanneer ze honger hebben, slaperig zijn, wanneer ze naar de wc willen of met hun ouders willen praten.

Deze technologie gaat nog verder en kan ook gebruikt worden door kinderen die hun handen niet kunnen gebruiken. Een geavanceerdere versie van deze software maakt gebruik van de camera van de tablet, waardoor het kind d.m.v. oogbewegingen kan communiceren met de verzorger.

Het nadeel van deze geweldige hulpmiddelen is helaas de prijs. De iPad zelf kost ruim €700, echter de aangepaste software is erg duur, waardoor het totaal op €1950 uitkomt.

[give_form id=”189265″]

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.