Routine in de vuurlinie

In slechts 36 uur zijn er meer dan 1.000 raketten afgevuurd op Israël vanuit Gaza, en ADI Negev-Nahalat Eran – gelegen op slechts 40 km van de Gazastrook – bevindt zich in de vuurlinie. Zoals altijd doen het toegewijde professionele personeel en de vrijwilligers van ADI alles om onze bewoners met een ernstige handicap veilig, gelukkig en kalm te houden. Alle bedden zijn verplaatst naar de vele versterkte kamers van ADI Negev en de meeste activiteiten overdag vinden plaats in dezelfde beschermde ruimtes.

Het ADI-personeel en de vrijwilligers doen fantastisch werk door de situatie aan de bewoners uit te leggen en hen te helpen zich aan hun routines te houden, waardoor een gevoel van orde en normaliteit ontstaat in een anders zorgwekkende en chaotische situatie.

We bidden voor een snelle en permanente oplossing voor deze escalatie van geweld.

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.