Schoonheid kent geen grenzen. . .

Welke vrouw wil er nou niet mooi uitzien?

Inwoners van het “roze huis” van ADI Moriah, een huis in de wijk, genoten van een professionele make-up sessie door schoonheidsspecialist en visagist Revital Amrani, die zich vrijwillig aanmeldde om naar het huis te komen en de meisjes een speciale traktatie te geven.

Revital, samen met onze vrijwilligsters uit Polen, Nederland en Finland deden hun best om de meisjes te vertroetelen. De meisjes genoten van de verwennerij en toen ze voor de spiegel stonden, waren de stralende gezichten Revital’s beste dank.

Revital kwam naar ADI vanwege haar persoonlijke band met de moeder van Hila, een van de bewoonsters van het “roze huis”. Dit was Revital’s eerste ervaring met mensen met cognitieve beperkingen, en ze was heel zachtaardig en gevoelig in de omgang met de meisjes.

Tegen de tijd dat de sessie eindigde, was het duidelijk dat Revital erg ontroerd was. Ook zij straalde toen ze zag hoe mooi elk meisje eruitzag. “Ik zal zeker nog een keer terugkomen,” beloofde Revital. “Dit was een uitzonderlijke ervaring van vreugde die niet onder woorden kan worden gebracht. Een waar genot.”

We kunnen niet wachten tot Revital weer terugkomt voor een workshop over haarstyling!

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.