SGP loopt voor gehandicapte kinderen in Israël

Door Erik Jan de Bruijn, CVandaag.nl – 4 juni 2015, 10:38

Op vrijdag 3 juli wandelen de Tweede Kamerleden van de SGP met hun medewerkers 25 kilometer voor het goede doel. Daarmee hopen ze geld in te zamelen voor ADI, een organisatie in Israël die zich inzet voor zwaar gehandicapte kinderen.

ADI
De wandeling wordt georganiseerd door Christenen voor Israël in samenwerking met ADI, een instelling voor de verzorging van meervoudig gehandicapte kinderen en tevens revalidatiecentrum. ADI staat in het Hebreeuws voor ‘Hulp aan een bijzonder kind’. Er zijn vestigingen in Jeruzalem, Tel Aviv, Gadera en Ofakim waar zowel Joodse als Arabische kinderen worden geholpen.

Eran
Christenen voor Israel ondersteunt het werk van ADI. Lees hier het verhaal van Eran, een jongen met een ernstige vorm van autisme en een verstandelijke handicap die werd geholpen door ADI.

Bron: https://cvandaag.nl/sgp-loopt-voor-gehandicapte-kinderen-in-israel/

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.