SGP op bezoek bij ADI

Een delegatie van de tweede kamerfractie van de SGP bracht vorige week een bezoek aan Israel. De delegatie bestond uit de kamerleden Roelof Bisschop en Chris Stoffer, persvoorlicher Cornel van Beek en de beleidsmedewerkers Henri Krooneman en Hans Maljaars. De delegatie werd vergezeld door Sara van Oordt van Christenen voor Israel.

Tijdens het bezoek werd vrijdagmorgen tijd ingeruimd om de ADI vestiging in Jeruzalem te bezoeken. De bezoekers waren zeer geinteresseerd in de manier waarop ADI zorgt voor haar ernstig meervoudig beperkte bewoners. De hoofdzuster vertelda hen onder andere over de vele moeilijke ethische beslissingen die met haar werk samenhangen en de verschillen tussen de Joodse en Christelijke benadering.

Vrijdagavond werd de ontmoeting in informele sfeer vervolgd tijdens een shabatsmaaltijd bij één van de Nederlandse medewerkers van ADI thuis.

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.