Sneeuwdag 2022

Als het sneeuwt in Jeruzalem, zijn de voorbereidingen in volle gang: de gemeente Jeruzalem organiseert verstuurt per SMS advies naar haar inwoners, sneeuwploegen gaan de weg op en strooien zout op de hoofd- en snelwegen. Moeders slaan een voorraad boodschappen in zodat er altijd voldoende eten in huis is, in het geval dat de supermarkten gesloten blijven. Enigszins overdreven? Helemaal niet, want niemand heeft winterbanden (wat overdreven zou zijn voor de max. 1-2 dagen sneeuw per jaar) en enkele cm’s sneeuw kan al snel gevaarlijk worden. En voor schoolkinderen een reden voor geen school.

De kinderen in onze vestiging in Jeruzalem hadden zich vorige week ook grondig voorbereid op de sneeuwdagen -de leraren legden hen uit wat sneeuw is, hoe het verschilt van regen en hoe het aanvoelt.

Toen de tijd daar was, had iedereen een geweldige tijd op het dakterras van ADI Jeruzalem en er werd enthousiast gewerkt aan sneeuwpoppen. En, er werd ook genoten van het uitzicht. En de stad gaf tijdens deze “sneeuwdagen”, een rustgevende indruk.

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.