Social Nadlan

ADI is trots om de handen ineen te slaan met ‘Social Nadlan’, een Israëlisch vastgoedplatform dat een verschil wil maken. ‘Nadlan’ is Hebreeuws voor ‘onroerend goed’.

In een poging om iets goeds te halen uit de complexe vastgoedsituatie van Israël, kwamen zakenman Dan Harpaz en investeerder Kevin Ziv-El met een uniek idee dat non-profitorganisaties zoals ADI in staat stelt te profiteren van de torenhoge kosten van huizen in het hele land.

‘Social Nadlan’, een platform voor kopers en verkopers van onroerend goed in Israël, treedt op als tussenpersoon en stuurt daarbij een deel van de makelaarskosten die gepaard gaan met onroerendgoedtransacties naar liefdadigheidsorganisaties zoals ADI. Elke keer dat een woning via ‘Social Nadlan’ wordt verkocht, ontvangt het platform een ​​percentage van de commissie van de makelaar. De commissie wordt vervolgens doorgeschoven naar een liefdadigheidsorganisatie naar keuze, zoals ADI. ‘Social Nadlan’ houdt alleen minimale middelen aan om de bedrijfskosten te dekken.

‘Sociale Nadlan’ erkent ADI’s buitengewone toewijding in het verlenen van eersteklas zorg aan mensen met een handicap, evenals ADI’s unieke bijdrage aan de Israëlische samenleving door middel van gemeenschapsprogramma’s en partnerschappen, en zag ADI als een perfecte partner en potentiële begunstigde in dit innovatieve sociale initiatief, met ADI in een recente Facebook-post.

Mochten er onder onze lezers, onroerend goedbezitters zijn en deel willen nemen aan dit geweldige initiatief,  volg dan de onderstaande link, selecteer ADI als uw liefdadigheidsinstelling en sluit u aan bij de mensen die het verschil maken. https://en.socialnadlan.co.il/

We wensen ‘Social Nadlan’ en alle deelnemers heel veel succes toe!

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.