Sponsorloop voor ADI brengt bijna 15.000 euro op

6 juli 2015

De sponsorloop die de SGP afgelopen vrijdag samen met Christenen voor Israël organiseerde heeft bijna 15.000 euro opgebracht. Onder meer de drie Tweede Kamerleden van de SGP legden 27 kilometer lange parcours tussen Barneveld en Nijkerk af, ten bate van de Israëlische hulporganisatie ADI.

Veel slaap hadden SGP-Kamerleden Roelof Bisschop, Elbert Dijkgraaf en Kees van der Staaij niet gehad, want de laatste vergadering voor het zomerreces ging tot ’s nachts door. Dat had echter geen invloed op hun sportieve prestaties, want het drietal stapte stevig door. Samen met zo’n 20 anderen trotseerden ze de warmte om een mooi bedrag voor ADI bij elkaar te wandelen.

En dat is gelukt, want de sponsoractie heeft bijna 15.000 euro opgebracht. Dat werd opgehaald door de deelnemers, die zich lieten sponsoren voor hun sportieve actie. Het bedrag gaat rechtstreeks naar ADI, dat meervoudig gehandicapte kinderen in Israël opvangt en verzorgt.

Bron: http://christenenvoorisrael.nl/2015/07/sponsorloop-voor-ADI-brengt-bijna-15-000-euro-op/

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.