Sponsorloop voor Israël en kwetsbaar leven

02 jun 2015

Op vrijdag 3 juli aanstaande wandelen Kees van der Staaij, Roelof Bisschop en Elbert Dijkgraaf met hun medewerkers 25 kilometer voor het goede doel. Daarmee hopen ze geld in te zamelen voor ADI, een organisatie in Israël die zich inzet voor zwaar gehandicapte kinderen, zowel voor Joodse als Arabische kinderen.
Het doel is om een medische voorziening bij elkaar te sparen zodat er een nieuwe dagopvang kan worden gestart. Op deze manier kan de wachtlijst korter worden.
De SGP werkt voor deze actie samen met Christenen voor Israël.

Loop mee!
Doe mee met deze actie , en meld je nu aan. Behalve een sportieve dag wordt het vooral ook gezellig! Iedere sportieveling die Israël en het kwetsbare leven een warm hart toedraagt is van harte welkom. Aanmelden kan via [email protected]

Hoe werkt het?
We beginnen om ca. 9 uur en eindigen om ca. 18 uur bij het Israël-Centrum in Nijkerk. Met auto’s (of openbaar vervoer) gaat u naar het startpunt van de wandeling in Barneveld. Vanaf daar vertrekt de wandeling, en deze eindigt in Nijkerk.

Bron: https://www.sgp.nl/Actueel/Sponsorloop

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.