The show must go on

Uitdagingen en gecompliceerde omstandigheden hebben het toegewijde personeel van ADI Jerusalem er nooit van weerhouden om te voorzien in de behoeften van bewoners en leerlingen, dus het is geen verrassing dat beheerders en leraren ondanks de voortdurende aanwezigheid van de Covid19-pandemie een manier hebben bedacht om de dagelijkse routines te verluchtingen met live muziek.

Het openluchtconcert vond plaats op de parkeerplaats van ADI Jeruzalem, met een enorme plastic scheidingswand die de band scheidde van leerlingen en docenten. In afwisselende groepen van niet meer dan 20 studenten genoten de bewoners van het openluchtoptreden terwijl de band maar door speelde voor iedereen.

Onze dank aan Itzik Aharon en zijn band: Yarin Nissim (drums), Aviel Kariv (gitaar), Avi Gold (zang), Pini Carmon (geluid) en Itzkik Aharon (toetsenbord).

Blijf spelen! Bij ADI Jerusalem gaat de show altijd door!

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.