The Sky is No Limit

Vier ADI-bewoners schreven geschiedenis als de eerste rolstoelgebruikers die trainden in de Boeing 737-vluchtsimulator van El Al.

Ter gelegenheid van Goede Daden Dag, dinsdag 16 maart, verwelkomde piloot Eran Lichter de ADI-bewoners voor een vluchtsimulatie van 60 minuten nadat copilootstoel verwijderd was om de simulator rolstoeltoegankelijk te maken. Het gezamenlijke initiatief van El Al’s “Fly Card” -creditcard en Frequent Flyer Club stelde ADI-bewoners in staat om hun dromen over het besturen van een vliegtuig te verwezenlijken en maakte van hen ‘s werelds eerste rolstoelgebruikers die trainden in de geavanceerde simulator. Behalve het verwisselen van de stoel en het toevoegen van een oprit voor directe toegang tot de cockpit, werd de simulator op geen enkele manier gewijzigd en genoten ADI-bewoners dezelfde ervaring als alle anderen.

Majoor-Gen. (res.) Doron Almog, voorzitter van ADI Negev-Nahalat Eran en Shlomit Grayevsky, CEO van ADI Jerusalem keken trots toe hoe de vier trainees hun “wings” ontvingen en een certificaat van de cursus door Lior Tanner, CEO van El Al Fly Card en Frequent Flyer Club na voltooiing van de trainingssessie.


Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.