Fietsen voor ADI Jerusalem-bewoners

De focus van dit jaar bracht 51 fietsers vanuit de wijde omgeving naar de bloeiende en bosrijke omgeving van Putten (Gelderland). Het startpunt van de fietstocht was zoals vorig jaar het Israël Producten Centrum in Nijkerk waar het gezelschap werd ontvangen door o.a. de directeur van het centrum, Frank van Oordt. De route werd uitgelegd en er werden enkele woorden gewisseld over het project waarvoor gefietst zou worden die dag.

Om 10.00 uur was het dan zover: de eerste etappe. Na ongeveer een uurtje fietsen kwam de groep aan op de eerste stop. Daar werd de groep getrakteerd op verse koffie, koekjes en ander lekkers en, inspirationele Chassidische wijsheden.  De tweede etappe bracht de groep naar het gezellige Barneveld waar ze bij “McLevi’s”, een eettentje pal naast het NS treinstation van het dorp, al druk in de weer waren met het voorbereiden van tientallen falafels in pitabroodjes. De heerlijke lunch werd geserveerd met diverse sauzen en zuren en, een glimlach van de eigenaren van McLevi’s, de familie Shem Tov.

Met een goedgevulde maag en hernieuwde energie was het tijd voor terugkeer naar het Israël Producten Centrum in Nijkerk waar het sportieve gezelschap werd getrakteerd op een welverdiend kopje koffie, wat lekkers, woorden van dank en een cadeautje van de “ADI Boutique”; de workshop waar bewoners van ADI schitterende keramieke en artistieke producten vervaardigen.

En wat hebben we tijdens Tour de ADI 2023 mogen ophalen? Een schitterend bedrag: 6,550 EUR -middels particuliere donaties en zij die hebben meegefietst. Hiermee gaat ADI “aangepaste” stoelen aanschaffen. Die zult u op een later tijdstip zeker voorbij zien komen!

We zijn alle deelnemers, sponsoren en vooral ook Christenen voor Israël enorm dankbaar voor het mogelijk maken van deze gezellige dag!

 

We hebben uw hulp nodig!

Middels een donatie aan ADI Israël, helpt u ons mee om ons doel te bereiken: Elk kind ongeacht diens fysieke of cognitieve uitdagingen, te laten bloeien!