Tulpenbollen in de woestijn

Al enkele jaren wordt ADI namens Christenen voor Israël, bezocht door een aantal vrijwilligers met een speciaal cadeau: tulpenbollen. Tweeduizend, welgeteld. Gedoneerd door hen die Israël en al haar inwoners, een warm hart toedragen.

Het uitdelen van de tulpenbollen onder de inwoners van Israël, geschiedt middels een geweldig groepje vrijwilligers die dit vaak al jaren met veel passie doen. En deze vrijwilligers reizen wat af! Van kiboetsim in Galilea tot bejaardentehuizen in de kuststrook, dorpjes in Judea en Samaria en uiteindelijk ook Sderot en ADI in het Zuiden van het land. Dit, “ter bemoediging en als troost; het is een teken van vriendschap en verbondenheid.”

Dit jaar werd de ADI-faciliteit in de Negevwoestijn bezocht door Johan en Carin van der Ham en Henk en Hermien Kastelijn die na ontvangst, een rondleiding werd gegeven op de mooie, kleurrijke campus.

De tulpenbollen worden geplant door de participanten in ADI’s programma ‘Gardeners without borders’, een uniek project dat de integratie op de werkvloer van mensen met een beperking bevordert. Wij hopen dat de tulpenbollen mogen uitgroeien tot mooie bloemen. Gezond en sterk, net zoals onze vriendschap!

Bedankt Christenen voor Israël voor dit hartverwarmende gebaar!

De tulpenbollen worden geplant in de tuin van ADI-Negev
Tulpen die in 2017 geplant werden in ADI-Negev

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.