Tweede Vrijwilligers Uitje

DSC_0960

Na het succes van het eerste Vrijwilligersuitje in Jeruzalem afgelopen maart, hadden we deze week het tweede uitje.

Deze keer hebben we de dag in (de buurt van) ADI Negev doorgebracht. We gingen eerst naar Ein Avdat Nationaal Park waar we zo’n twee uur lang een prachtige wandeling hadden.

Toen hebben we een bezoek gebracht aan het graf van David en Paula Ben-Goerion in Midreshet Sde Boker.

Daarna hebben we geluncht bij ADI Negev en een tijd van uitwisselen van vrijwilligers ervaringen gehad. Een rondleiding door het ADI Negev dorp kon niet achterwegen blijven; onder de vakkundige leiding van onze eigen Peter-Paul en Jannet.

Toen was het de hoogste tijd voor ontspanning in het zwembad van het vrijwilligers gastgezin in Maslul, gevolgd door een heerlijke BBQ (bedankt Fina & Gil en Peter-Paul!).

De dag werd afgesloten met een tijd van gezellige gesprekken op het terras van het vrijwilligershuis. Al met al een zeer geslaagde en plezierige dag!

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.