Uitbreiding bij ADI Jerusalem

Het dienstenaanbod van ‘ADI Jerusalem’ groeit en groeit – en dat is een goede zaak! Want onlangs hebben we met veel plezier ADI’s nieuwe beademingsafdelingen kunnen openen.

De afdeling is bestemd voor patiënten die permanent aan de beademing behoren te liggen en helaas niet eerder opgenomen konden worden in ‘ADI Jerusalem’. De door het ministerie van Volksgezondheid goedgekeurde afdeling met 11 bedden is bedoeld om kinderen en jongeren in staat te stellen professionele zorg en ondersteuning te krijgen en tegelijkertijd gebruik te kunnen maken van het op de leeftijd afgestemde pedagogische kader van ‘ADI Jerusalem’.

In samenwerking met de families van de kinderen en hun verzorgers worden de kinderen nu optimaal verzorgd ‑ en ondanks hun handicap kunnen ze bij hun leeftijdsgenoten zijn in plaats van hun dagen door te brengen in ziekenhuizen of zelfs hospices.

We heten de nieuwe bewoners van harte welkom en halen opgelucht adem. Een visie is werkelijkheid geworden.

Dit hadden we niet kunnen verwezenlijken zonder de eindeloze ondersteuning van onze vrienden van “Christenen voor Israël”. Wij zijn hen enorm dankbaar!

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.