Vaccinatie Special

Tal got vaccinations

Het Jaar 2020 loopt bijna af en op de valreep zijn we blij om u op de hoogte te houden met zeer positief Corona-nieuws:
De Corona-vaccins zijn in Israël gearriveerd en daar heeft ADI, als zorgdrager van Israël’s meest kwetsbare bevolking, gebruik van gemaakt. Tijdens de afgelopen twee dagen zijn bewoners en het personeel van ADI Negev en ADI Jeruzalem gevaccineerd tegen het virus.

Ons team, vrijwilligers en bewoners waren enthousiast om het vaccin te ontvangen met de gedachte dat dit ons, met G’ds hulp, snel zal brengen naar een realiteit waarin we onze maskers af kunnen laten, van elkaars glimlach kunnen genieten en terug kunnen keren naar het leven waarin de bewoners samen met hun families het leven vieren en zonder zorgen naar buiten kunnen gaan.

Nadat Israël zijn grenzen heeft geopend, hopen we u hier ook weer te mogen verwelkomen voor een bezoek, of vrijwilligerswerk!

Wij wensen u en uw geliefden een gezond en zorgeloos 2021!

Stichting ADI Israël

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.