Van buiten naar binnen

Nu ze weer niet naar buiten kunnen vanwege de derde corona-gereguleerde lockdown, blijven de inwoners van ADI Jeruzalem genieten van de bezienswaardigheden, geuren en gevoelens van buiten terwijl ze binnen veilig en beschermd blijven.

Therapeuten van het ADI Jerusalem’s therapeutisch tuineren programma lieten de bewoners kennismaken met een verscheidenheid aan planten en leerden hen over de verschillende kenmerken van de flora die in de natuur voorkomen, evenals de manieren waarop bomen en planten van seizoen tot seizoen veranderen. Bewoners genoten van vasthouden, ruiken en aanraken en het zien van de verschillende planten, takken en bloemen.

Terwijl we uitkijken naar nieuwe wandelingen in het park, zijn we dankbaar dat we veilig binnen kunnen blijven en toch van het buitenleven kunnen genieten.

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.