Virtuele Kookles

Een geweldig succes: de virtuele kookles van ADI levert heerlijke gerechten en internationale ondersteuning op!

Op dinsdag 25 augustus organiseerde ADI een virtuele kookles via ZOOM met de beroemde Britse chef-kok, auteur en gezond-etensexpert Lisa Roukin. De ‘My Relationship with Food’-auteur leidde tot een heerlijke kookdemonstratie van een uur die was gericht op de bereiding van verschillende heerlijke en gezonde gerechten voor ‘Rosj Hasjana’ (Joods nieuwjaar) en die diende als een platform om fondsen te werven voor de aankoop van broodnodige persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) voor ADI’s woon- en revalidatiecentrum in Jeruzalem.

Dankzij meer dan 100 geregistreerde deelnemers uit het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Zuid-Afrika en Israël, was er een geweldige publieksparticipatie tijdens de kookles en een stroom van steun voor ADI. Tegen het einde van de avond heeft ADI met succes $ 14.450 (£ 11.000) opgehaald! En niet geheel onbelangrijk: een heerlijke maaltijd!

We zijn veel dank verschuldigd aan Sally-Ann Thwaites, lid van het ADI Jerusalem Ladies Committee voor het realiseren van dit prachtige evenement. Wij zijn de zeer dankbare begunstigden van haar briljante visie, begeleiding en voortdurende samenwerking en ondersteuning. Ook heel erg bedankt aan Liron Rosiner Reshef, directeur van de Britse ‘Vrienden van ADI’, voor het verzorgen van alle logistieke zaken en ervoor te zorgen dat onze deelnemers genoten van een onvergetelijke avond.

Namens onze geweldige bewoners, enorm bedankt voor alle ondersteuning!

Voor meer informatie over Lisa Roukin: https://www.myrelationshipwithfood.com/

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.