Vrijwilligerspaar Ed en Gina op bezoek bij ADI

Een bezoek aan ADI Negev – Nahalat Eran voelde voor Ed en Gina uit Nederland eigenlijk als thuiskomen. Het vrijwilligerspaar deed eerder in 2017 en 2018 vrijwilligerswerk op de lokatie in het zuiden van het land en wilde graag met eigen ogen zien wat er ondertussen allemaal wel niet was veranderd. Veel, blijkt!

Om het nieuwe revalidatieziekenhuis kan je niet heen. Het impossante gebouw met haar moderne architectuur dat pal naast het hoofdgebouw (en tevens eerste gebouw) van het zorgdorp staat, valt op. En de ‘care farm’ die gerealiseerd is middels vnl. Urkse ondersteuning tijdens de Meischolveiling in 2019 en een breed assortiment aan groenten produceert. “Geweldig mooi wat er de laatste jaren is ontwikkeld!”, schrijven Ed en Gina.

Het bezoek aan de huizen waar het stel eerder vrijwilligerswerk hebben gedaan werden ook bezocht. “We hadden mooie ontmoetingen met ‘onze’ bewoners en medewerkers van huis ‘Shachar’ en ‘Noga’, ook spraken we nog met [de oprichter van het zorgdorp] Doron Almog!” Die ontmoeting moest natuurlijk op de foto.

Ed en Gina werden rondgeleid door Nederlandse vrijwilligster Anneke, die het volgens Ed en Gina “super heeft gedaan!” Welkom terug Ed en Gina, graag weer tot ziens in de toekomst!

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.